قیمت فروش یو پی اس و باطری یو پی اس

خرید یو پی اس ، قیمت یو پی اس , باطری یو پی اس , فروش ups، فروش انواع یو پی اس ، باتری شارژر , فروش یو پی اس , باتری یو پی اس

قیمت فروش یو پی اس و باطری یو پی اس

خرید یو پی اس ، قیمت یو پی اس , باطری یو پی اس , فروش ups، فروش انواع یو پی اس ، باتری شارژر , فروش یو پی اس , باتری یو پی اس

نحوه ی نگهداری از باتری UPS

استفاده بهینه نیاز به رعایت نمودن یک سری از موارد به شرح ذیل می باشد:
۱-انتخاب یوپی اس و یا شارژ مناسب:
در اکثر موارد قید شده با انتخاب یو پی اس و شارژر مناسب می تو ان به صورت چشمگیر عمر باطری را افزایش داده و به صورت بهینه از باطریاستفاده نمود چرا که قابلیت مدیریت سیکل شارژ و دشارژ باطری را داشته و حداکثر شارز و قطع در زمانی که باطری به اندازه لامز و شارژ شده را تنظیم و قابلیت جلوگیری از ریپل AC را دارد.
لذا با انتخاب صحیح UPS و شارژ می توان از خرابی زودرس باطری جلوگیری کرد.
بنابر این بهتر است از یو پی اس ای که شارژ آنها به صورت شناور می باشد استفاده کرد که در این مدل شارژر ها برای هر سلول ۲ ولتی به صورت پیوسته با ولتاژ بین ۲٫۵ تا ۲۳ ولت شارژ می کند که در این مدل به شدت عمر باطری ها بالا رفته و از سولفاته شدن آنها در حد قابل توجه ای جلوگیری می گردد.
۲- قرار دادن باطری در کیس باطری:
برای جلوگیری از اتصال کوتاه و ضربه احتمالی و برای محافظت از اتصالات باطری و ظاهری شکیل حتماً باید از کیس های مناسب باطری استفاده نمود که این کابین ها در سایزها و ابعاد مختلف متناسب با تعداد و ظرفیت باطری ها ساخته می شوند و معمولاً دارای رنگهای استاتیک مقاوم در برابر زنگ زدگی بوده و از آلیاژ مناسب با ضخامت استاندارد ساخته می شوند.
شایان ذکر است در ضمن باید برای جلوگیری از برق گرفتگی و آتش سوزی و اتصال، بدنه کابینت باید به سیم ارت متصل گردد و داخل کابینت فیوز مناسب سر باطری ها قرار گیرد.
۳-دمای محیط
نکته بعدی که حائز اهمیت می باشد دمای محیط بوده به صورتی که باطری در دمای تعریف شده طبق استاندارد آن باطری کار کند عمر باطری به مراتب بالاتر می رود. دمای نامناسب محیطی باعث کم شدن عمر مفید باطری می شود. دمای مناسب برای باطری صفر تا ۲۵ درجه سانتیگراد می باشد.
۴- بازدید دوره ای باطری UPS
مسئله مهم دیگری که باید به آن توجه داشت بررسی و بازدید دوره ای باطری می باشد و در هر بازدید دقت شود اتصالات بین باطری ها کاملاً محکم بوده سر باتریها اکسید نشده باشد و نیز باطری بیش از اندازه گرم و متورم نشده باشد.
در صورت کسیده شدن اول باطری را از مدار خارج و سپس سر باطری آنها را با آب جوش و سمباده کاملاً تمیز نموده تا حالت رسانا بودن سر باطریها به طور کامل حفظ شود و در هنگام تمیز کردن سر باطری ها دقت شود سولفاته ها به پوست و یا به لباسهای شما برخورد نکند.
شایان ذکر است با رعایت کردن مسائل فوق الذکر عمر مفید باطری ها بالاتر رفته و می توان از کل ظرفیت باطری ها به صورت بهینه استفاد

نحوه پارالل کردن یو پی اس به روش N+1

پارالل کردن یو پی اس N+1:

در محیط های کسب و کار بزرگ که در آن قابلیت اطمینان است از اهمیت زیادی، تنها با یک یو پی اس بزرگ همچنین می توانید یک نقطه از یک شکست است که می تواند بسیاری از سیستم های دیگر را مختل می شود. به ارائه قابلیت اطمینان بیشتر، ماژول های مختلف یو پی اس و باتریکوچکتر می توان با هم یکپارچه برای ارائه کار برکنار معادل حفاظت از قدرت یوپی اس به بسیار بزرگ است. “N + 1” بدان معنی است که اگر بار را می توان با ماژول های N عرضه، نصب و راه اندازی شامل N + 1 ماژول. در این راه، شکست یکی ماژول عملیات سیستم تاثیر نیست.

انواع پارالل:

بسیاری از سرور های کامپیوتر ارائه گزینه های قدرت برکنار شده، به طوری که در صورت یک قدرت شکست عرضه، یک یا چند برق دیگر قادر به قدرت بار. این یک نقطه بحرانی است – هر منبع تغذیه باید قادر به قدرت کل سرور به خودی خود باشد.

حفاظت کار برکنار می توان در عین حال با اتصال هر منبع تغذیه به یو پی اس خود را گسترده تر کرده. این حفاظت دو از هر دو شکست منبع تغذیه و یک شکست یو پی اس فراهم می کند، به طوری که ادامه عملیات تضمین شده است. این تنظیمات نیز به عنوان ۱ + ۱ یا افزونگی ۲N اشاره شده است. اگر بودجه برای دو واحد UPS یکسان اجازه نمی دهد سپس آن را عمل مشترک را به برق وصل یک منبع تغذیه به برق قدرت و از سوی دیگر به یو پی اس است.

پارالل کردن یو پی اس

محیط لازم برای یو پی اس:

هنگامی که یک سیستم یو پی اس خارج از منزل قرار می گیرد، باید آن را برخی از ویژگی های خاص است که تضمین می کنند که آن را می توانید آب و هوا بدون هیچ گونه عوارض بر عملکرد تحمل دارند. عواملی مانند دما، رطوبت، باران، برف و در میان دیگران باید توسط سازنده نظر گرفته که طراحی یک سیستم یو پی اس در فضای باز. محدوده دمای عملیاتی برای سیستم های یو پی اس در فضای باز می تواند در حدود -۴۰ ° C تا ۵۵ °

سیستم های یو پی اس در فضای باز هم می تواند قطب، زمین (پایه)، و یا میزبان نصب شده است. محیط زیست در فضای باز می تواند سرمای شدید، که در این صورت سیستم یو پی اس در فضای باز باید شامل یک حصیر باتری گرم یا گرمای شدید، که در این صورت سیستم یو پی اس در فضای باز باید شامل یک سیستم فن و یا یک سیستم تهویه مطبوع بود.

اینورتر های خورشیدی، یا اینورتر PV، و یا تبدیل انرژی خورشیدی، تبدیل متغیر جریان مستقیم (DC) خروجی یک فتوولتائیک (PV) پانل های خورشیدی را به یک فرکانس ابزار جریان متناوب (AC) است که می تواند به یک شبکه الکتریکی تجاری تغذیه یا استفاده شده توسط یک شبکه الکتریکی خارج از شبکه محلی است. این مهم BOS جزء در سیستم های فتوولتائیک است، اجازه می دهد استفاده از تجهیزات معمولی AC طراحی شده است. اینورتر خورشیدی توابع خاص اقتباس برای استفاده با آرایه فتوولتائیک، از جمله حفاظت از حداکثر قدرت ردیابی نقطه و ضد جزیره.

پارامترهای مهم در انتخاب یو پی اس!

در زیر می توانید، نکات مهمی را که باید در هنگام خرید دستگاه یو پی اس مد نظر داشته باشید را ذکر می کنیم:

بازه ولتاژ و فرکانس ورودی: هرچقدر محدوده ورودی ولتاژ و فرکانس بیشتر باشد، نشان دهنده توانایی یوپی اس در رفع مشکلات عنوان شده برق شهر ورودی می باشد.

شکل موج خروشی: یوپی اس های موجود در بازار دارای سه نوع شکل موج می باشند:

  1. شکل موج مربعی
  2. شکل موج شبه سینوسی
  3. شکل موج سینوسی

در مورد مصارف قدرت کم و متوسط و دستگاه های غیر حساس شکل موج های مربع یا شبه سینوسی تا اندازه ای قابل قبول است. برای مصارف قدرت زیاد و دستگاه های حساس شکل موج سینوسی و یا نویز کم لازم است.

فرکانس خروجی: هرچقدر فرکانس خروجی ۵۰Hz نزدیکتر و دارای تلرانس کمتری باشد یوپی اس به ایده آل نزدیک تر خواهد شد.

رگولاسیون ولتاژ خروجی: رگولاسیون به معنای تثبیت ولتاژ خروجی است. به طور مثال رگولاسیون ۲۲۰V ± ۱۰% یعنی ولتاژ خروجی بین ۱۹۸V-242V می باشد.

Total Harmonic Distortion (THD): معیاری برای تشابه بین شکل موج سیگنال با شکل موج اصلی است. هرچه مقدار THD کمتر باشد کیفیت شکل موج خروجی یوپی اس بیشتر است. جهت بهبود کیفیت شکل موج خروجی یوپی اس می توان از فیلتر ها استفاده کرد و در واقع هارمونیک اصلی را از میان دیگر هارمونیک ها جدا نمود. وجود بارهایی که از منابع تغذیه سوئیچینگ استفاده می کنند. به دلیل ایجاد هارمونیک در شبکه، باعث داغ شدن سیم ها نول و به تبعه آن باعث بروز گرما در سیستم برق می شوند. بنابراین برای مکان هایی که تعداد دستگاه های کامپیوتری زیادی دارند، توصیه می شود از یوپی اس با THD جریان ورودی مثلا کمتر از ۱۰% استفاده کرد.

Efficiency: نسبت انرژی دریافتی به انرژی برگشتی است و در واقع ضریب بهره وری یوپی اس می باشد.

مدت پشتیبانی Backup Time: زمان مورد نیاز برای وضعتی است که برق شهر قطع شده و لازم است برای تغذیه بار مصرفی از انرژی ذخیره شده در باتری استفاده شود. این زمان بستگی به باتری کم و زیاد می شود. یوپی اس ممکن است دارای باتری داخلی و یا خارجی  با محفظه باتری باشد.

Crest Factor: نسبت به مقدار peak به مقدار RMS (مقدار موثر شکل موج ) یک کمیت متناوب است که آن را ضریب اوج گویند که در جریان با شکل موج مربعی برابر با یک و ضریب اوج یک موج سینوسی برابر با ۱/۴ و در منابع تغذییه کامپیوتریهای معمولی ضریب اوج بین ۲ تا ۳ است نسبت مقدار پیک به مقدار موثر شکل موج را Crest Factor می گویند.                                                                                                                                                                                                                                                              باتوجه به نوع جریان کامپیوتر ، عموماً در این گونه از مدارات جریان متوسط بار کمتر از جریان نام ترانزیستور بوده ولی جریان لحظه ای عموماً از جریان نامی بالاتر و محدود به جریان تکرار شونده می شود . حال در صورتیکه بتوان به نحوی پیک جریان بار را محدود و یا به عبارت دیگر هارمونیک های فرکانس بالای آن را حذف نمود می توان محدودیت فوق را کاهش داد. این فیلترها در یو پی اس ها Double Conversion عموماً وجود دارد ولی بطور اخص ، ترانسفورماتور در یو پی اس های Double Conversion که طراحی آنها بر اساس ترانس صورت گرفته می تواند بعنوان بهترین فیلتر عمل نموده و این هارمونیک را تا حدود زیادی کاهش دهد. این در عمل یعنی بالا رفتن Crest Factor خروجی یو پی اس و نیز ایمنی بیشتر سوئیچ های قدتمند اینورتر.

سایز و وزن: سایز و حجم دستگاه می تواند، بر اساس مکان استفاده متفاوت در بحث حمل و نقل و خدمات مهم باشد.

زمان انتقال Transfer Time : مدت زمانی است که یو پی اس از برق شهر به اینورتر سوئیچ می نماید و هر چقدر به صفر نزدیکتر باشد ایده آل تر خواهد بود . این زمان برای یو پی اس های Double Conversion صفر می باشد.

شکل موج و تکنولوژی :یکی لز پارامترهای مهم در انتخاب یو پی اس مناسب ، تکنولوژی ساخت آن می باشد که توضیحات آن در ادامه آمده است .                                                                                                                            چنانچه منبع تغذیه دستگاه های مورد استفاده بسیار حساس بوده و هیچ گونه نویز و اعوجاجی نباید به آن وارد شود و شکل موج خروجی به صورت سینوسی کامل و بدون قطعی و بدون وابستگی به ولتاژ ورودی لازم باشد. توصیه می شود از یو پی اس های آنلاین استفاده شود وچنانچه ورود نویز یا تغییر شکل موج خروجی سیستم از درجه اهمییت کمتری برخوردار است  یو پی اس های Line-Interactive توصیه می شود.

Rated power (va): توان نامی دستگاه پارامتری است که از دو راه می توان مقدار آن رامحاسبه و سپس دستگاه مناسب را خریداری نمود.                                                                                                                                             روش اول : مجموع مقادیر توان دستگاه های مصرفی بر حسب وات را محاسبه نموده و بر ۰٫۷ تقسیم می نماییم. عدد بدست آمدهد، مقدار توان مصرفی بر حسب ولت آمپر VA می باشد.

از جمله مشخصات یک یو پی اس مناسب:

  1. سیستم حفاظتی:
    • حفاظت در مقابل رعد و برق و افزایش ناگهانی ولتاژ برق
    • حفاظت در مقابل برگشت ولتاژ روی دوشاخه ورودی در حالت استفاده از باتری
    • حفاظت در مقابل دو فاز شدن برق ورودی
    • حفاظت از دستگاه‌های مصرف کننده در مقابل تغییرات ولتاژ خروجی خارج از محدوده مجاز
    • حفاظت در مقابل تغییرات ولتاژ و فرکانس برق ورودی
    • حفاظت در مقابل افزایش بیش از حد مجاز دمای داخل دستگاه
    • حفاظت در مقابل نویز های Common Mode موجود در برق شهر
    • حفاظت در مقابل اضافه بار و اتصال کوتاه در خروجی
    • حفاظت در مقابل اتصال معکوس باتری
    • حفاظت در مقابل اتصال کوتاه شارژر
    • حفاظت در مقابل اتصال کوتاه باتری
    • حفاظت در مقابل تخلیه غیر مجاز باتری
    • حفاظت در مقابل ولتاژ بالاتر از حد مجاز شارژ باتری
    • حفاظت از خط تلفن/فکس/مودم/شبکه
  2. سیستم هشدار دهنده نوری و صوتی:
    • تامین برق خروجی از باتری
    • تامین برق خروجی از برق شهر
    • نمایشگر ظرفیت باتری
    • اضافه بار و اتصال کوتاه
    • نمایشگر میزان توان مصرفی
    • تضعیف باتری
    • ولتاژ و یا فرکانس ورودی خارج از محدوده مجاز
    • ولتاژ بالاتر از حد مجاز شارژ باتری
    • خراب بودن باتری
    • حالت خطا
    • افزایش دمای داخلی دستگاه
    • برق ورودی نرمال
    • تامین برق خروجی از طریق سوئیچ Bypass
    • عدم اتصال به ارت مناسب
    • اتصال نادرست به فاز و نول برق شهر
    • زمان Shutdown شدن و یا به خواب رفتن
    • تضعیف باتری
    • حالت خطا
    • افزایش ولتاژ باتری و یا شارژر آن از حد مجاز درحالت برق
    • اضافه بار
    • اتصال معکوس باتری
    • در حال Shutdown شدن و یا به خواب رفتن
    • عملکرد تست
    • عدم اتصال مناسب با ارت
    • اتصال نادرست به فاز و نول برق شهر
    • افزایش دمای داخلی دستگاه
  3. قابلیتهای ویژه:
    • توانایی کار با ژنراتور
    • مجهز به سیستم Watchdog
    • حذف نویزهای تداخلی الکترومغناطیسی EMI و رادیوئی RFI
    • اصلاح ضریب قدرت ورودی (PFC)
    • ماژولار بودن سیستم جهت تعمیرات آسان و صرفه‌جوئی در وقت
    • مجهز به ترمینال مخصوص جهت اتصال به کابینت باتری
    • دارای حجم و وزن پایین
    • مجهز به شارژر سوئیچینگ
    • مجهز به پورت ارتباطی هوشمند RS232
    • مجهز به نرم‌افزار قدرتمند UPSwing Pro جهت ذخیره نمودن، بستن فایل های باز و خروج از شبکه در شرایط بحرانی و امکان کنترل و مانیتورینگ یوپی‌اس توسط آن
    • مجهز به باتری سیلد اسید داخلی (برخی مدل‌ها)
    • مجهز به دکمه‌ی تست جهت اطلاع از سلامت باتری
    • مجهز به کنترل هوشمند میکروپروسسوری
    • قابلیت راه اندازی یوپی‌اس بدون وجود برق شهر
    • روشن شدن شارژر با اتصال یوپی‌اس به برق شهر بدون نیاز به روشن کردن یوپی‌اس
    • امکان اضافه نمودن UPS Device Manager ها مانند SNMP Card
    • امکان انجام Bypass دستی جهت تعمیر و یا سرویس دستگاه بدون نیاز به خاموش نمودن بارها (برخی مدل‌ها)

تفاوت باتری های سیلد لید اسید و نیکل کادمیوم

باتریهای سرب اسید و نیکل کادمیوم از پرکاربرد ترین انواع باتریها در صنعت یوپی اس می‌باشند. اغلب این سوال پیش می‌آید که این دو باتری چه تفاوتی با هم دارند؟ در چه مواردی بهتر است باتری سرب اسیدی پیشنهاد شود و بالعکس؟ نقاط ضعف و قدرت هر نوع باتری چیست؟ در ادامه سعی شده‌است حتی الامکان بطور خلاصه این دو نوع باتری با یکدیگر از زوایای گوناگون مقایسه شوند.

۱- تاریخچه

  • باتری سرب اسید (Lead Acid): در سال ۱۸۵۹ برای اولین بار توسط یک فیزیکدان فرانسوی به نام Gaston Planté به عنوان اولین باتری با قابلیت شارژ مجدد بصورت تجاری به بازار عرضه شد.
  • باتری نیکل کادمیوم (Nickel Cadmium): در سال ۱۸۹۹ توسط یک مخترع سوئدی به نام Waldemar Jungner ابداع گردید. تمایل چندانی به استفاده از این باتریها در صنایع تا اوایل دهه ۱۹۶۰ وجود نداشت ولی پس از آن و با افزایش چشمگیر مصارف الکتریکی بویژه در آمریکا و ژاپن طرفدار پیدا کرد.

۲- مواد سازنده باتری

  • باتری سرب اسید (Lead Acid): آند یا قطب مثبت از اکسید سرب (PbO2) وقطب منفی یا کاتد از سرب (Pb) تشکیل شده و الکترولیت آن محلول اسید سولفوریک (H2SO4) و آب (H2O) می‌باشد. اسید سولفوریک خالص عموما بین ۲۵ تا ۴۰ درصد از کل محلول را تشکیل می‌دهد.
  • باتری نیکل کادمیوم (Nickel Cadmium): هیدرات نیکل (NiOOH) بخش عمده قطب مثبت را تشکیل می‌دهد در حالیکه کادمیوم اسفنجی (Cd) عنصر غالب در مواد تشکیل دهنده قطب منفی است. محلول هیدروکسید پتاسیم (KOH) در آب نیز نقش الکترولیت باتری را دارد. غلظت هیدروکسید پتاسیم عموما بین ۲۰ تا ۳۵ درصد از کل محلول الکترولیت است.

۳- قیمت 
باتریهای نیکل کادمیوم حدودا بین ۲ تا ۴ بار گرانتر از نمونه مشابه خود از نوع سرب اسید هستند. البته بسته به کیفیت و نوع آلیاژ و تکنیک ساخت باتری این امکان وجود دارد که این اختلاف بیشتر از ۵ برابر نیز بشود. به همین دلیل سرمایه اولیه مورد نیاز برای تامین نیروی بکاپ از باتریهای نیکل-کادمیومی بسیار بالاتر تمام خواهد شد. پس چرا همچنان طیفی از مصرف کنندگان سراغ باتریهای نیکل میروند؟ بخشهای بعدی پاسخ این سوال را خواهد داد.

۴- طول عمر
یک قانون کلی در ارتباط با طول عمر اکثر انواع باتریها وجود دارد، و آن اینکه با افزایش تعداد دشارژ باتری طول عمر آن کم خواهد شد. اما هر دوباتری نیکل و سربی به عمق دشارژ نیز حساس هستند. به این معنی که اگر فرضا باتری بطور متوسط ۳۰ درصد دشارژ شود طول عمر آن بسیار بیشتر از حالتیست که بطور متوسط تا ۸۰ درصد دشارژ می‌گردد. گرچه باتریهای نیکل کادمیوم بسیار گرانتر از باتریهای سرب اسیدی هستند اما تعداد سیکلهایی که می‌توان آنها را دشارژ کرد بسیار بیشتر از باتری‌های سربی است.

 

همانطور که دیده می‌شود با افزایش عمق دشارژ به بیش از ۵۰ درصد، تفاوت عملکرد دو باتری به خوبی مشهود می‌گردد.

۵- حساسیت به دما
باتریهای سرب اسیدی بیشتر برای عملکرد در محیط ۱۰ تا ۳۵ درجه سانتیگراد پیشنهاد می‌شوند، زیرا نسبت به تغییرات دما حساسیت زیادی از خود نشان می‌دهند. ظرفیت ظاهری باتریهای سرب اسیدی نسبت به کاهش دما سریعا افت می‌کند و از طرفی دیگر نیز با افزایش دما عمر متوسط آنها به شدت کاهش می‌یابد (با افزایش هر ۱۰ درجه طول عمر مفید باتریهای سرب اسیدی نصف می‌شود!). اما باتریهای نیکل کادمیوم نسبت به تغییر دما حساسیت کمتری از خود نشان می‌دهند. بویژه در مواردی که باتری می‌بایست در دماهای پایین مورد استفاده قرار گیرد بهترین گزینه استفاده از باتریهای نیکل است. بازه دمایی مناسب برای عملکرد باتری نیکل کادمیم چیزی بین ۶۰ تا ۲۰- درجه سانتیگراد است. البته طول عمر متوسط آن نیز با افزایش دما کاهش می‌یابد. شکل زیر مقایسه ایست بین تغییرات ظرفیت دو باتری در یک بازه دمایی نسبتا زیاد.

ا

۶- پدیده خود دشارژی (Self Discharge)
حتی درصورتیکه هر کدام از این دو نوع باتری به مدار متصل نباشند نیز، بعد از گذشت مدتی دشارژ می‌شوند. به این پدیده خود دشارژی می‌گویند (برای توضیحات تکمیلی می‌توانید به مقاله “باتری‌ های سرب اسید را بیشتر بشناسیم” مراجعه فرمایید). سرعت این پدیده در باتریهای نیکل کادمیوم چندین برابر باتریهای سرب اسیدی است. باتریهای نیکل بسته به آلیاژ مورد استفاده در ساختشان و همچنین دمای محیط، حتی امکان دارد که روزانه ۱ درصد از ظرفیتشان را در هنگام انبارش از دست بدهند. این مساله نیاز به شارژ مجدد باتری در هنگام استفاده و همچنین اتلاف انرژی را سبب می‌شود.

اشاره به این تفاوت نیز ضروریست که گرچه خود دشارژی در باتریهای نیکل چندین برابر باتریهای سربی است، اما باتریهای نیکل را می‌توان حتی بطور دشارژ کامل نیز انبارش نمود، اما همانطور که در مقاله آشنایی بیشتر با باتریهای سرب اسیدی توضیح داده شد، باتریهای سرب اسیدی را نمی‌بایست با سطح شارژ پایین نگهداری کرد. زیرا در این صورت باتری سولفاته شده و طول عمر مفید آن بشدت کاهش می‌یابد.

۷- نحوه افت ولتاژ در هنگام دشارژ
ولتاژ باتریهای نیکل کادمیوم تقریبا تا لحظات آخر افت چندانی ندارد و می‌توان با تقریب، آن را ثابت فرض کرد. اما ولتاژ پایانه‌ی باتریهای سرب اسیدی در هنگام دشارژ، به تدریج کاهش می‌یابد.

 

۸- آلایندگی محیط زیستدر ساختار هر دو نوع باتری از فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) استفاده شده است، که این به معنی دیر ترکیبی این فلزات است. در صورتیکه پروسه بازیافت لاشه‌ی باتریها بدرستی انجام نشود هردو بشدت محیط زیست را آلوده می‌نمایند. اما پروسه بازیافت کادمیوم پیچیده‌تر از سرب بوده و در عین حال این فلز شدیدا سرطان زا می‌باشد.

۹- سایز و وزن و پروسه ساخت
باتریهای سرب اسیدی روند ساخت ساده‌تری از باتریهای نیکل کادمیومی دارند. اما در عین حال نسبت انرژی ذخیره شده در باتری نسبت به وزن آن، یکی از کمترین مقادیر بین انواع باتریهاست (Wh/kg 30-50). درصورتیکه چگالی انرژی به وزن در باتریهای نیکل کادمیوم چیزی بین Wh/kg 45-80 می‌باشد. این بدان معنی است که باتریهای نیکل-کادمیوم ۳۰ درصد انرژی بیشتری نسبت به باتریهای سرب اسیدی در یک وزن برابر، در خود ذخیره می‌کنند. پس در مواردی که وزن مجموعه باتریها مهم است استفاده از باتریهای نیکل کادمیوم توصیه می‌شود.

۱۰- سرعت شارژباتریهای نیکل کادمیوم را می‌توان در زمانهای کوتاهی همچون ۱ ساعت نیز شارژ نمود درصورتیکه شارژ سریع باتریهای سرب اسیدی در زمانی کمتر از ۴ ساعت توصیه نمی‌شود و عموما چیزی در حدود ۸ تا ۱۰ ساعت را برای شارژ آنها مناسب می‌دانند.
۱۱- جریان پیک دشارژ
دشارژ باتریهای سرب اسیدی با جریانی بیشتر از ۵ برابر جریان نامی آن توصیه نمی‌شود (فرضا باتری ۹ آمپر ساعت را نباید با جریانی بیش از ۴۵ آمپر دشارژ کرد) اما می‌توان باتریهای نیکل کادمیوم را حتی با جریان‌های ۱۰ تا ۱۵ برابر جریان نامی خود نیز دشارژ نمود.

۱۲- پدیده‌ی حافظه‌ای (Memory Effect) در باتریهای نیکل
یکی از مهمترین نقاط ضعف باتریهای نیکل نسبت به سربی، وجود “پدیده حافظه” در باتری است. اگر باتری را چندین بار فرضا تا ۶۰ درصد ظرفیتش دشارژ کرده و مجددا شارژ نماییم. باتری حدود ۶۰ درصد را به “حافظه” سپرده و اگر بار دیگر باتری را بخواهیم بیشتر از ۶۰ درصد دشارژ نماییم این بار ناگهان ولتاژ خروجی باتری افت شدیدی می‌نماید. این پدیده باعث می‌شود که نتوان از ظرفیت باتری به طور مناسب استفاده نمود. بویژه در کاربردهای یوپی اسی که باتریها به حالت آماده به کار بوده و مرتبا شارژ و دشارژ نمی‌شوند این پدیده باعث می‌شود که نتوان از کل ظرفیت نصب شده‌ی باتریها استفاده بهینه نمود.

۱۳- تفاوت ولتاژ نامی سلولهای باتری
بدلیل ساختار متفاوت شیمیایی دو باتری، ولتاژ نامی سلولهایشان نیز متفاوت است. ولتاژ هر سلول در باتریهای نیکل کادمیم ۱٫۲ ولت و در باتریهای سرب اسیدی ۲ ولت می‌باشد. به همین دلیل برای ساخت یک باتری ۱۲ ولت نیکل کادمیوم، می‌بایست ۱۰ سلول را با هم سری کرد؛ در حالیکه سری کردن ۶ سلول باتری سرب اسیدی، همین ولتاژ را تولید خواهد نمود.

power factor در یو پی اس چیست؟!

مشکل در ترکیبی از “دو برابر تبدیل” یو پی اس و ژنراتور اعوجاج ولتاژ ایجاد شده توسط یو پی اس است. ورودی یک UPS دو تبدیل است که در اصل یک یکسو کننده بزرگ است. جریان کشیده شده توسط یو پی اس غیر سینوسی است. این می تواند ولتاژ از برق AC یا یک ژنراتور به غیر سینوسی نیز تبدیل شود. اعوجاج ولتاژ پس از آن می تواند مشکلات در تمام تجهیزات الکتریکی متصل به آن منبع قدرت، از جمله یو پی اس خود شود. همچنین باعث می شود که قدرت بیشتری به در سیم کشی تامین برق به یو پی اس به دلیل پاشنه در جریان دست داده است. این سطح از “سر و صدا” به عنوان یک درصد از “مجموع اعوجاج هارمونیکی از جریان” (THD (من)) اندازه گیری شد. یکسو کننده ها کلاسیک یو پی اس یک (من) سطح THD حدود ۲۵-۳۰٪. برای کاهش اعوجاج ولتاژ، این نیاز به سیم کشی برق و یا سنگین تر ژنراتور بیش از دو برابر بزرگ به عنوان یو پی اس.

ساده خارج از خط روشن برق حالت ترکیب یکسو کننده تمام موج ساده متصل به یک ذخیره کننده انرژی خازن بزرگ است. چنین SMPS رسم در حال حاضر از خط AC در پالس های کوتاه زمانی که برق ولتاژ لحظه ولتاژ در سراسر این خازن فراتر می رود. در طول بخش باقی مانده از چرخه AC خازن انرژی به منبع تغذیه فراهم می کند.

به عنوان یک نتیجه، جریان ورودی پایه مانند برق حالت روشن است هارمونیک بالا و ضریب قدرت نسبتا کم است. این کار باعث ایجاد بار اضافی بر روی خطوط برق، حرارت سیم کشی ساختمان ترانسفورماتور ابزار و استاندارد موتور AC افزایش می دهد، و ممکن است مشکلات ثبات در برخی از برنامه های از جمله در سیستم ژنراتور اضطراری یا ژنراتور هواپیما شود. هارمونی را می توان با فیلتر حذف، اما فیلتر گران قیمت هستند. بر خلاف ضریب قدرت جابجایی ایجاد شده توسط بارهای القائی یا خازنی خطی، این اعوجاج را نمی توان با افزودن یک جزء تک خطی را اصلاح کرد. مدارهای اضافی مورد نیاز برای مقابله با اثر پالس فعلی مختصر. قرار دادن یک مرحله تنظیم افزایش هلی کوپتر در حال حاضر پس از یکسو خارج از خط (به اتهام خازن ذخیره سازی) می توانید ضریب قدرت درست، اما پیچیدگی و هزینه افزایش می دهد.

در سال ۲۰۰۱، اتحادیه اروپا به اجرا گذاشته استاندارد IEC / EN61000-3-2 به مجموعه ای از محدودیت در هارمونیک جریان ورودی AC تا هارمونیک ۴۰ برای تجهیزات بالا ۷۵ W. استاندارد چهار کلاس تجهیزات بسته به تعریف آن نوع و شکل موج جریان. محدودیت دقیق ترین (کلاس D) برای رایانه های شخصی، مانیتور کامپیوتر، و گیرنده های تلویزیون است. به مطابق با این شرایط، مدرن برق سوئیچ حالت به طور معمول شامل یک مرحله اضافی اصلاح ضریب توان (PFC).